perjantai 27. marraskuuta 2015

Kankaanpainantaa

Keväällä tuli harjoiteltua kankaanpainantaa tuputtamalla (ehkä ainut "tuputtaminen" mitä suosittelen kenellekään) ja seulalla, sekä värinpoistoa.

Paitoja tuli tehtyä miltei sarjatyönä, mukuloita kun on tuossa tutuilla kasvamassa aika paljon ja niitä pääsi samalla lahjomaan. Kokoja taisi olla 104-116cm väliltä vaihtelevasti, eikä kuvassa ole kuin muutama.

Koukeroiset kissakuvat olen suunnitellut oman kissamme valokuvasta, hevonen ja pikkukissat nyt meni vapaalla kädellä sapluunalle. Koukerokissaa olen käyttänyt jo parissa kangaskassissakin, ja sitä varmaankin tulen jatkossakin hyödyntämään heti kun hyvä tilanne siihen löytyy.  Kuvan värinpoistokuvio tuli vähän vahingossa isoimman kissan lonkkakuviosta, kun sapluunasta jäi käsiin sopiva irtopala. Eli todella vakavaa suunnittelua tässäkin on taas tarvittu. Ja sinisestä muutos vaaleanpunaiseen ei ollut kaikkein odotettavin tulos, mutta sillä mennään mitä sattuu tulemaan. Tähän asti se on riittänyt vallan mainosti.1 kommenttia:

Illuusia Ihmemaassa kirjoitti...

Noi koukerokissat on ihan älyttömän suloisia! <3 Täältä löytyy eräs, joka voisi haluta vaikka joululahjaksi kissakuvioisen kangaskassin ;)

Lähetä kommentti

 

Template by Blogger Candy