tiistai 11. huhtikuuta 2017

Juhlapuku

Sain vihdoin laitettua nää kuvat tänne, jotka kuvattiin jo helmikuussa. Mekkohan valmistui jo tuonne ammattikoulun muotinäytökseen jo marraskuussa (linkki: Muotinäytös). Koin että se ansaitsee kuitenkin ihan omankin esittelynsä, ja ulkoilmakuvathan se toki materiaalinsa puolesta vaati näyttääkseen yhtään miltään.

Kangas myytiin aikanaan Eurokankaassa taftina kun se palalaarista toissatalvena bongasin, muuten en vastaa materiaaliesittelyistä tai sen oikeellisuudesta. Värien liekehtivyys tulee siitä että sen loimi-ja kudelangat ovat keskenään eriväriset.


Malli on aika yksinkertainen ja klassinen, joten muutamalla kikkailulla toin jotain eloa siihen, kuten tuo tarkkaan mitoitettu avoin selkä, että istuu paikallaan eikä alusvaatteista saa näkyä vilaustakaan vaikka ne siellä on.

Sanottakoon taas että tämäkin kolttu on oma suunnitelma, mitoitus, kaavoitus ja valmistus sekä tällä kertaa myös omaan käyttöön.


Etupuoli on yläosastaan koruton, klassinen pääntie ja muoto prinsessaleikkauksilla.

Muodottomaltakin tän saa näköjään näyttämään, mutta ainakin tuo helman rypytys ja leveä helma näkyy edukseen tässä otoksessa. Alla vielä tarkempi kuva yksityiskohdasta.2 kommenttia:

Venla - Värikkäitä unelmia kirjoitti...

Wau, todella upea! Minulla haaveena, että jokin päivä saisin itselleni sujuvasti ommeltua edes paidan ;)

Unelmien Käsityökammari kirjoitti...

Hieno yksityiskohta helmassa!

Lähetä kommentti

 

Template by Blogger Candy