maanantai 16. lokakuuta 2017

Akryylierehdys

Erehdyin joskus neulomaan paidan akryylilangasta (joskus 2011-2013 välillä). Enpä tee samaa virhettä toiste; kuuma ja täysin hengittämätön lämpöisellä kelillä, ja viileällä kelillä kylmä ja nihkeä. Pinta on jo nuhjaantunut alle 10 pesukerralla (käytetty vuosien varrella juurikin niin vähän!), ja muotokin lässähtänyt. 

Täydellinen pukine ihmiselle joka hikoilee pakkaskeleillä, haluten kuitenkin näyttää pukeutuneen lämpimään talvineuleeseen, ja olla samalla rennon oloinen hieman nuhjaantuneessa asussaan!

Opin sentään muutamia juttuja, ja tuo etuosan kuviointi tulee kyllä uusiokäyttöön paremmassa materiaalissa kunhan sen aika koittaa. Siitä tykkään kyllä erittäin paljon. 


 

En sano että kaikki akryylilangat olisivat näin sysihuonoja, mutta tämä kyseinen on sellaisesta varsin mallikas esimerkki. Onneksi en muista merkkiä niin en voi mustamaalata mitään nimenomaista brändiä.Sekä selkään että hihoihin tein yksinkertaiset reikäkuviot tuomaan piristystä. 

Jos joku tämän itselleen huolii tämän hienon esittelyn jälkeen niin voin pistää postissa tulemaan. Mun päälle tämä ei onneksi enää asettaudu näiden kuvausten jälkeen =D

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Template by Blogger Candy