sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Ruskea hiippahattu ja neuletakki

Hiippahatun tein toissa syksynä myös ruskeana, joten siitä ihan omat kuvansa. Lankana jälleen Novitan 7 Veljestä.
Vihreästä oli tarkempi esittely täällä:  Vihreä hiippapipo

Sain esittelyyn blogin puolelle myös kymmenisen vuotta vanhan neuletakkini. Yhteiskuvat helpottivat kuvaajani urakkaa (kiitos avusta!) kun väritkin sattuivat keskenään yhteen, eikä kyse ole edes uusista tuotoksista.
Tällä kertaa pääsen jopa kehumaan jotain synteettistä muovilankaa (akryyli/ polyamidi tms.) kun useimmiten olen vähän (tai enemmänkin) vastarannan kiiski niiden suhteen. Tämä nyppyyntyi alkuun tosi paljon, mutta sen jälkeen oman muotonsa ja tuntunsa ottanut vaate on ollut joka talvi kotikäytössä yksi luottovaatteistani. 

Paksu lanka oli nopea neulottava, neulekuvio oli todella mukava tehdä, ja teki pinnasta näyttävän. Ilmeisesti se on myös tarpeeksi paksu ollakseen lämmin, koska on riittänyt jopa tällaiselle mestaripalelijalle! Ei hikoiluta, ja onhan tämä helpompi riisua ja pukea lämmön vaihdellessa kuin umpipaita.
Etuosan hakaset ovat kiva  yksityiskohta joista tykkään. Olen viime aikoina kallistunut aiempaa enemmän muutenkin poispäin napituksista, joten näitä varmaan luvassa lisää jatkossakin.


Näytän läpinäkyvältä, hyvä toppivalinta =D Syksy!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Template by Blogger Candy