perjantai 29. joulukuuta 2017

Ranteenlämmittimet

Vuoden viimeisenä laitan kuvat syksyllä tekemistäni ranteenlämmittimistä. Ne on olleet mulla tavaramerkkinä jo vuosia, kun kädet on pitkät eikä valmisvaatteiden hihat tunnu riittävän sitten millään. Erilaisia versioita on tullut tehtyä, väreillä ja kuvioilla leikittyä, joten vähän hassusti laitan tällaiset todella yksinkertaiset esittelyyn, mutta tykkään näistä. Merinovilla on kevyt, ohut ja silti tarvittavan lämmin. Värisävy on ihana ja malli teki näistä sopivat niin mustan arkipaidan- kuin keskiaikamekonkin kanssa! 


 

Ranteenlämmitttimissä on käyttötapoja ja mahdollisuuksia moneen. Aina mukana joten olen käyttänyt niitä mm. pannunalusina, ponnarina, sitomassa mitä milloinkin, kimalleversiot korumaisina asusteina, kissan leluna, ja tietysti vlmistusvaiheessa testaillut turvallisesti mutta silti hyödyllisesti uusia neulepintamalleja!


Lyhyesti voin tähän heittää et käsitöiden osalta oon tänä vuonna valmistunut amiksen aikuispuolelta tekstiili-ja vaatetusalalta, sekä saanut vakiduunin ammatissani. Tältä osin voin hyvillä mielin kertoa onnistuneeni, ja olevani tyytyvinen omaan panostukseeni. Jopa kaikista hyvistä ja huonoista yrityksistäni huolimatta rakkauskin hehkuu, joten seuraavaan vuoteen lähden kyllä innolla ja mielenkiinnolla! 
Tämän enempiä en jaksa esitellä mennyttä ja hyvin käytettyä, onnistunutta vuotta. Jos jotain aidosti kiinnostaa niin aina voi painella tuota "vanhempi viesti"- namiskaa. Ei niitä tekstejä nyt ihan niin kauheeta määrää ole etteikö voisi halutessaan plärätä läpi.0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Template by Blogger Candy