keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Valkoisena virkattu

Tällä vaatteella on mulle miellyttävä tarina. Oltiin vähän kuin läpikulkumatkalla Pariisissa pari yötä mieheni kanssa 2008. Kadulla meidän eteen riensi nainen jonka vaate sai mut innostumaan. Äkkiä kamera esiin ja pikakuva vauhdissa jos vaikka sattuisi saamaan jonkinmoisen mielikuvan tallennettua kuvan muotoon. Tästä se ajatus lähti.

Pariisin pikaräpsy ihanuudesta


Ja tällainen siitä tuli...


Ei siis täysin tarkka kopio noiden kuvioidenkaan kanssa, vaan oma sovellus kuten tapanani on ollut.
En kovin paljoa virkkaa edelleenkään, joten taaspa saan ylpeillä sillä että jos tämä valmistui 2009-10, niin jonkinmoista soveltamistaitoa mulla sentään on. Virkkuutaitoni kun rajoittuvat ketjusilmukkaan ja pylväisiin...Lötköpötköpaita ihanan pitkillä hihoilla! 


Etupuoli oli ihan omaa suunnittelua takakappaleen perusteella. Lörpöttävät kaulukset ei ois olleet ihan ihanteenani, mut tähän ne sopii.

Tämän vaatteen kanssa kävi myös niin että se lojui monta vuotta lähes käyttämättömänä, kun en oikeastaan keksinyt missä tilanteissa sitä pitäisin. Nyt viime vuodet se on ollut käytössä kotona peruspaidan päällä lisälämmikkeenä. Enää en siitä luovu ihan äkkiä!

Ainut asia mikä mulle jäi tästä avoimeksi on se et miksi tätä pitäisi kutsia, kun ei ole neuletakki..? Heittäkää nyt jotain ehdotuksia kiitos!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Template by Blogger Candy