perjantai 23. maaliskuuta 2018

Talvisukkia

Pitäähän sitä vähän fiilistellä kuvilla kun on kerrankin ollut mainioita aurinkoisia talvipäiviä. Ne ovat jatkuneet jo pitkään. Maisematkin on täällä kotosalla niin kivat että täytyy osata joskus hyödyntää. Onhan näitä kivempaa myöhemminki kattella kuin pimeitä sisätilakuvia mitä mulla usein on sattuneista syistä (Suomen kelit). Keltaisten sukkien lankana on Novitan 7V valkoinen ja 7V Aurora (aurinkoväri). En useinkaan käytä mitään valmiskuviolankoja, mutta kokeilin kerrankin kun oli poistoväri reippaassa alennuksessa.  

Kaunista jälkeähän tuosta tulee, mutta tuntui väkisin siltä että hieman laiskan tai osaamattoman neulojan lanka se vaan on. Toisaalta aloittelijallehan tuollainen on mitä ihanin, motivoi jatkamaan harrasteita varmasti kun saa heti kivaa jälkeä aikaan. En siis halua lytätä tuotetta suotta vaikkei mun oma suosikkini olisikaan. 

Tälläset ne on jalassa: 

Tällaiset mulle harvinaisemman väriset nämäkin, Novitan 7V Fuksia. En tiedä vielä kenelle menevät, ja pitipä ottaa sisäkuvat sukat jalassa lisäksi kun ei noista muuten saa selvyyttä. Takana on vielä nuo ns. muuurahaisenpolutkin.  Kuvat saa taas suuremmiksi klikkaamalla...


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Template by Blogger Candy