torstai 14. tammikuuta 2016

Polvisukkia maitosuklaasta ja sinapista

Kahdet polvipituiset sukat löytyvät uusina, käyttämättöminä. Tein ne alunperin itselleni, mutta näköjään ovat ennemmin kokoa 40 kuin 39, joten taitavat mennä jollekin sopivan kokoiselle halukkaalle kun sellaisia löytyy. 


Pitää siis tehdä itselleni uudet ja voisi samalla vähän uudistaa jo aika paljon käyttämiäni sukkakuvioita samalla. Tuo ruskeiden sukkien kiekura on niin helppo ja itseään toistava etten jaksa toisia pitkiä heti samalla tehdä, ja keltaisten sukkien pitsikuviota olen nyhrännyt niin moneen kertaan että se ilmaantui siihen neulomaani ruskeaan paitaanikin (  http://laveeraus.blogspot.fi/2015/12/punaruskea-neulepaita.html )

Värit oli toimivat, Novitan 7 veljestä,  maitosuklaa ja sinappi. Jos ei mistään ole huomannut niin pidän yksivärisistä pinnoista. Tykkään tehdä sitä paljon mieluummin kuin jotain mitään kuvioneuleita, ja tykkään mös kankaina käyttää yksivärisiä materiaaleja. Kuviolliset on ihan hauskoja, mutta ehkä en itse ole sellaisiin vaatteisiin sopiva ihminen (eli siis tarpeeksi hauska =D ). Ainakaan tällä hetkellä, tulevasta ei voi koskaan tietää. Ehkä seuraavaksi pitää postata kuvat tunikastani, mikä kiistää juuri kaiken äsken kirjoittamani, mutta sellaiset ovatkin poikkeuksia valikoimassani. Ei kannata jämähtää liikaa.
 
    


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Template by Blogger Candy