lauantai 9. tammikuuta 2016

Säärystimet

Säärystimillä pääsee pidentämään viluisenkin naisen hamekautta. Ei näille pakkasille saakka mun kohdalla, mutta syksyllä ja keväällä kun on siinä rajoilla tarkeneeko vai ei, niin noilla tarkenee vähän kylmemmille keleille kuin ilman. Kellotus antaa pituutta niille lisää kun ne voi vetää reilusti kenkien päälle asti. 

Etupuolella on palmikkoon vivahtava pitsineule, ja takana helppoa muurahaisenpolkua muutama rivi. Kellotuksessa on helmineuletta, ja ihan alareunaan vielä virkkasin yhden puolipylväskerroksen antamaan tukevuutta reunalle.

Nää on tosi lämpöiset, tykkään väristä aivan mielettömästi, ja koen nää todella omikseni. Näillä saan tuotua pientä pirteyttä omaan joskus aika värittömäänkin arkipukeutumiseeni, leimaamatta liikaa mihinkään alakulttuureihin.

Lankana on Novitan Puro, Takkatuli, 100% villaa, ja huopuu käytössä ja pesukoneessa. Käytössä ne ovat olleet vasta tämän menneen syksyn, ja ovat ainoat säärystimeni (itse kutsun sääräimiksi), joten eiköhän noille aika paljon käyttöä löydy. Nää tein ihan siis tarpeeseen, en pelkästään huvin ja urheilun kannalta. No, urheilun kannalta teen hyvin vähän yhtään mitään talviaikana, sillä tuskin on kauheasti kehuskeluarvoa. Ehkä herään taas keväällä talvihorroksestani. 
0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Template by Blogger Candy