sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Puikollisen jälkeen

"Tän puikollisen jälkeen" on varmasti yleisin antamani vastaus kun mies pyytää tekemään jotain. Onneksi siihen on oikein hyvin totuttu eikä enempää ole pyydelty, koska kesken jättäminen olisi epämiellyttävää. Toki pyöröneuleiden kanssa ilmaus on vähän harhaanjohtava,  käytän sitä silti.

Viime aikoina olen tehnyt yksivärisistä langoista struktuurikuvioisia sukkia, joita on helppo tehdä samalla kun katson jotain sarjaa Netflixistä. Hyvät leffat tulee katsottua ilman neuletta, mutta muuten kyllä on aina puikot kädessä jos sohvalle jään istumaan. Monet kuvioista osaan jo ulkoa, kun nitä on toisteltu tarpeeksi moneen kertaan, ja se helpottaa kummasti hommaa kun ei tarvitse seurata mitään ruutupiirroksia tai vielä hankalampia sanallisia ohjeita.

Sukkia on tullut tehtyä lukemattomasti viime vuosikymmenen aikana, en ole pitänyt mitään kirjaa kenelle on mennyt ja millä aikataululla niitä olen väsäillyt. Lähestulkoon koko ajan on joku pari tekeillä, vähintään matkaan otettavana hätävarana. 

Viimeksi huomasin bussimatkalla ajatelleeni että matka Helsingistä Kouvolaan on kantapäästä varpaisiin (koko 36). Ihan kelpaava ajan ja matkan mitta :) 
0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Template by Blogger Candy