maanantai 14. joulukuuta 2015

Wingspan-huivit

Mulla on kaksi huivia jotka olen tehnyt melkein samalla ohjeella. Tai no, ainakin samaa ohjetta vapaasti mukaillen. Wingspan-huivien ohjeita löytyy sieltä sun täältä, eikä niissä liene kovin suuria eroja. Ne pitäisi tehdä ainaoikein-neuleella, mutta koska olisin turhautunut totaaliseen tylsyyteen niin tein ne helmineuleella. Näin pinnastakin tuli mielestäni kauniimpi.

Väri muokkautui ihan langan mukaan sen enempiä miettimättä, Novitan Polku (Porkkana). Tämä nimenomainen huivi on ollut jo useamman talven suosikkini, lähes päivittäin käytössä. Eipä minulla muita itse neulottuja huiveja ulkokäyttöön taida edes olla.

Huivit ovat myös vähintään tuplaten pidempiä kuin mikään ohje, koska halusin niiden menevän kolme kertaa kaulan ympäri ja sitten vielä vähän pituusvaraa. Ihan vaan ettei tule vilu. Onnistuin.


Novitan Polku, väri Porkkana.

Toisen huivin tein jostain ohuesta puuvillalangan jämästä, ja tein joka toisen kuvion reikäneuleena kuten kuvasta näkyy. Huivista tuli siis pitsimäisempi ja kevyempi, vähän talvea lämpöisempiin keleihin käytettäväksi. Tällä hetkellä se on eniten käytössä pään ympärillä suihkun/ saunan jälkeen kun pikkuletit kuivuu niin hitaasti että päätä jo palelee, ja tuo hengittää sopivasti.

Huivi, ulkonäkö: kalaverkko.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Template by Blogger Candy